|
|||||||
![]() |
Forum Index > Forum Junakowców > Problemy renowacyjne i ekploatacyjne oryginalnego Junaka SFM |
|
|
opony |
|||
| | | Printable Version |
|
Anonymous: adrbru | ||||||||
|
Jakie opony kupić aby były najbardziej zbliżone do orginału. Jest tego pełno na allegro nie mam jednak zielonego pojecia (nie chodzi tu oczywiście o rozmiar) które będą odpowiednie oczywiście na przód inna niz na tył. Czy jakis znawca mógłby się wypowiedzieć w tym zakresie |
|
||||||||
|
|||||||||
|
Jarek Stencel | ||||||||
|
Moim zdaniem: MITAS H-02. Ma ładny klasyczny bieżnik. |
![]() Junakowiec Status: offline
Registered: 12/18/08 |
||||||||
|
|||||||||
|
Anonymous: adrbru | ||||||||
|
dzięki. Czy na tył proponujesz to samo ? czy moze jest jakaś inna cos ala "kostka" |
|
||||||||
|
|||||||||
|
Karol Majsterkiewicz | ||||||||
|
Tak jak napisał Jarek. Zapewne mitasy. Ja przymierzam się do wymiany koło 15 grudnia opony z przodu i myślałem o mitasie od Wacka z Dębicy: http://skuterdebica.hg.pl/inc/display.php?id=323 niestety nie znam oznaczenia. Muszę tylko sprawdzić czy to nie jakiś leżak magazynowy. Bieżnik ma pi razy oko podobny do oryginalnego deguma. Pozdrawiam - Karol "Stary" |
![]() Super Junakowiec Status: offline
Registered: 10/21/08 |
||||||||
|
|||||||||
|
Anonymous: skafander | ||||||||
|
Witam Napisane przez: Karol MajsterkiewiczTak jak napisał Jarek. Zapewne mitasy. Ja przymierzam się do wymiany koło 15 grudnia opony z przodu i myślałem o mitasie od Wacka z Dębicy: http://skuterdebica.hg.pl/inc/display.php?id=323 niestety nie znam oznaczenia. Muszę tylko sprawdzić czy to nie jakiś leżak magazynowy. Bieżnik ma pi razy oko podobny do oryginalnego deguma. |
|
||||||||
|
|||||||||
|
Karol Majsterkiewicz | ||||||||
|
Sprawdziłem, mitasy dostępne w Dębicy to dokładnie Mitas H-02. Pozdrawiam - Karol "Stary" |
![]() Super Junakowiec Status: offline
Registered: 10/21/08 |
||||||||
|
|||||||||
| Content generated in: 0,37 seconds |
|
| All times are CEST. The time is now 04:21 . |
|
|